Diensten

Service

Versnel uw productontwikkeling en productieproces met onze 3D printing service. Van idee naar prototype en uiteindelijk productie. Wij kunnen u van begin to eind ondersteunen. Vraag gratis een offerte aan.

Product analyse

Analyse

Analyse maakt producten beter

Om een goed product te kunnen ontwikkelen is het van belang om te weten wat u met het product wilt bereiken. Daarom kunnen we u van dienst zijn met grondig onderzoek, van materiaal-analyse tot SWOT-analyse.

CAD 3D Ontwerp

Ontwerp

Computer Aided Design

Vormgeven aan functionaliteit en maakbaarheid, daar draait het om. Wij helpen u graag bij het visualiseren van uw idee en concept. Heeft u een idee op papier maar niet de mogelijkheden om dit idee om te vormen naar een 3D model? Op basis van een idee, schets, fysiek of digitaal model kunnen wij een printbaar digitaal 3D bestand voor u creëren.

prototypes en samples

Samples

Een prototype in uw hand

Om een product te realiseren dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet, is het van belang om een prototype te ontwikkelen. Noodzakelijke wijzigingen kunnen zo vroegtijdig worden opgemerkt om extra kosten en meerwerk te voorkomen. Wij bieden ondersteuning bij het gehele 'rapid prototyping' proces. Van materiaal samples tot het kiezen van de juiste 3D printing technologie.

productie 3D printen

Productie

3D printing als productie technologie?

3D printing wordt steeds vaker ingezet als productiemethode. Isotropische product eigenschappen en closed-loop 3D printers hebben geresulteerd in een aantal leuke cases. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vragen?

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? U kunt ons bereiken via onderstaand contact formulier, of bel ons op: 020-8950477.

0 / 50
Deze website gebruikt cookies.
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met deze cookies. Voor meer informatie, zie onze privacy pagina.