Tandheelkunde

Een overzicht van 3D printing in de tandheelkunde. Van prototype tot productie. Wij kunnen u van begin to eind ondersteunen.

Meer weten?
  • 3d geprinte digitale denture
  • 3d geprinte denture mal
  • 3d geprinte clear aligner

Tandheelkundige Industrie

  • 3D Printing - De nieuwe standaard voor kunstgebitten, spalken, thermovorm-mallen, chirurgische tools en kronen. Produceer lokaal, lever sneller en verspil minder materiaal.
  • Superieure materialen - We bieden verschillende materialen aan die specifiek voor de tandheelkundige industrie zijn ontwikkeld. Van materialen die bedoeld zijn om mallen mee te produceren voor het gietproces tot 3D-geprinte kunstgebitten die goedgekeurd zijn door de FDA. Onze materialen zijn geoptimaliseerd voor snelheid en nauwkeurigheid.

Voorbeelden

3D print kunstgebit

Absolute

3D kunstgebit

Het Amerikaanse bedrijf Absolute heeft met de overgang van traditionele productiemethoden naar 3D printing verschillende voordelen behaald. Ze besparen gemiddeld 30% op de kosten van materialen en hebben een 50% kortere doorlooptijd vergeleken met traditionele productiemethodes.

3D geprinte night guard

Protec

Nachtbeugel

Protec is onlangs overgegaan van een hybride productieproces (3D printing + gieten & frezen) naar de directe fabricatie van transparante nachtbeugels met behulp van 3D printing. De dagelijkse productie is gestegen met 50% en gemiddeld wordt 66% aan benodigde arbeid bespaart - indrukwekkende resultaten.

Vragen?

Contact

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. U kunt ons ook mailen via: — service@3dprinting.com — of bellen naar: 020-8950477.

Enter your name
Vul een geldig e-mail adres in
Enter a message
Upload bestand(en)