Medische Industrie

Een overzicht van 3D printing in de medische industrie. Van prototype tot productie. Wij kunnen u van begin to eind ondersteunen.

Meer weten?
  • 3d geprinte medische apparatuur 1
  • 3d geprinte medische apparatuur 2
  • 3d geprinte medische apparatuur 3
  • 3d geprinte medische apparatuur 4

Tandheelkundige Industrie

  • Snelle productontwikkeling - Sneller toewerken naar klinische onderzoeken met materialen van medische kwaliteit - 3D printing versnelt de ontwikkelingscyclus van toepassingen voor medische apparatuur.
  • Duurzame & veilige materialen - De multi-inzetbare polyurethaan MPU 100 biedt een combinatie van biocompatibiliteit, steriliseerbaarheid en duurzaamheid.

Voorbeelden

3D print medische apparatuur

Becton Dickinson

Hemocytometer adapter

Door een hemocytometer adapter opnieuw te ontwerpen en optimaliseren voor het 3D printproces heeft Becton Dickinson 55% printtijd weten te besparen en gebruiken ze 7% minder materiaal.

3D geprint medisch gereedschap

S4 Medical

Protect-E

De Protect-E is een baanbrekende oplossing voor het minimaliseren van de risico's verbonden aan een kritieke cardiale procedure. Normaliter is zo'n 6 - 8 weken nodig van designfase tot eindproduct wanneer men voor een traditionele methode als spuitgieten kiest. Snel aan de slag met klinisch testen is mogelijk met behulp van 3D printing - binnen enkele dagen kunnen functionele eindproducten worden gefabriceerd.

Vragen?

Contact

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. U kunt ons ook mailen via: — service@3dprinting.com — of bellen naar: 020-8950477.

Enter your name
Vul een geldig e-mail adres in
Enter a message
Upload bestand(en)