Consumentengoederen

Een overzicht van het 3D printen van alledaagse eindproducten. Van prototype tot productie. Wij kunnen u van begin to eind ondersteunen.

Meer weten?
3d geprinte helm

Consumentengoederen Industrie

  • Snelle productontwikkeling - Uw time-to-market drastisch versnellen kan met behulp van 3D printing. Sneller testen en een korte ontwikkelcyclus - produceer roosters (lattices) die onmogelijk zijn om te fabriceren met traditionele productiemethodes.
  • Toonaangevende materialen - Zowel elastische als harde polyurethaan is zeer geschikt voor de productie van consumentengoederen. Functionele onderdelen 3D printen die voldoen aan strenge, branchespecifieke criteria - het is nu mogelijk.

Voorbeelden

zadel 3D print

Specialized

Fietszadel

Het Amerikaanse fietsmerk Specialized gebruikt 3D printing als productietechnologie voor het zadeltype 'S-Works Power Saddle'.
De kern bestaat uit een 3D-geprint rooster waarvan de dichtheid is aangepast aan de botstructuur van het zitvlak - dit draagt bij aan een geleidelijke drukverdeling. Ook de oppervlaktestructuur van het zadel is 3D geprint, een primeur in de industrie.

3D geprinte schoenzool Adidas

Adidas

Futurecraft Schoenzool

De 3D geprinte schoenzool van Adidas' Futurecraft sneakers wordt inmiddels meer dan 100.000 keer per jaar geprint. Hiermee is Adidas 's werelds eerste die op grote schaal een eindproduct voor consumenten 3D print.

Vragen?

Contact

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. U kunt ons ook mailen via: — service@3dprinting.com

Enter your name
Vul een geldig e-mail adres in
Enter a message
Upload bestand(en)