Auto Industrie

Een overzicht van 3D printing in de automotive industrie. Van prototype tot productie. Wij kunnen u van begin to eind ondersteunen.

Meer weten?
  • 3d geprinte tank dop auto
  • 3d geprinte aux plug
  • 3d geprinte handrem klem

3D Printing in Automotive

  • Productiehulpmiddelen op maat - Het maken van fabricagegereedschappen met traditionele middelen is vaak kostbaar en tijdrovend. Het 3D printen van custom productietools brengt verschillende voordelen met zich mee. 3D-geprinte productietools zoals mallen en klemmen zijn lichter en ergonomischer. Hierdoor kunnen fabrieksarbeiders in de automobielsector gemakkelijker en veiliger hun taken uitvoeren.
  • Gecertificeerd & reproduceerbaar - Gecertificeerde materialen en reproduceerbare resultaten zijn zeer belangrijk in de automobiel sector. EPX 82 epoxy is bijvoorbeeld UL94 HB gecertificeerd en voldoet aan de USCAR-2 veiligheidsnorm. Hiermee kunnen automotive eindproducten geproduceerd worden die bestand zijn tegen hoge temperaturen en vloeistoffen zoals diesel, benzine en stuurbekrachtigingsvloeistof.

Voorbeelden

Lamborghini 3D prints

Lamborghini

Tankdop & ventilatie-frame

Lamborghini heeft meerdere 3D geprinte eindproducten in zowel de Urus (SUV) als de Sián FKP 37 (Lamborghini’s eerste hybride). Een ventilatie-frame en een tankdop zijn speciaal ontworpen voor het 3D print proces.

3D geprinte voorbeelden Ford

Ford

HVAC onderdelen, behuizingen en AUX pluggen

Ford Motor Company heeft 3D geprinte productie onderdelen in zowel de Focus, de Raptor en de Ford Mustang GT500.

Vragen?

Contact

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord. U kunt ons ook mailen via: — service@3dprinting.com

Enter your name
Vul een geldig e-mail adres in
Enter a message
Upload bestand(en)